Suradnja sa Sveučilišnim računskim centrom

Svim knjižničarima, polaznicima Centra za stalno usavršavanje knjižničara (CSSU) omogućeno je pohađanje tečajeva Sveučilišnog računskog centra (Srce), koji obuhvaćaju područja osnovne uporabe računala i Interneta, web-tehnologija, baza podataka, multimedijskih alata itd. Svi se tečajevi održavaju u skupinama do 12 polaznika, u suvremeno opremljenim učionicama, a svaki polaznik dobiva popratne nastavne materijale i potvrdu o odslušanom tečaju.
Pohađanje tečajeva omogućeno je po važećim cijenama koje se primjenjuju za djelatnike visokih učilišta i javnih instituta, a koje su određene cjenikom koji je dostupan na web stranici: http://www.srce.unizg.hr/usluge/osnovni-tecajevi/cjenik

Osim tečajeva u učionicama, svim zainteresiranim polaznicima na raspolaganju su i besplatni online tečajevi, dostupni putem sustava za udaljeno učenje.

Svi zainteresirani knjižničari prijavljuju se otisnutom prijavnicom Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara u RH, koju možete preuzeti ovdje .

Prijavnicu za pohađanje tečajeva potrebno je poslati na adresu Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara (fax: 01 6164 365 ili cssu@nsk.hr).
Srce račun za pohađanje tečaja izdaje na ustanovu iz koje polaznik dolazi.